Uw partner in waterplanten

Als waterplantenkwekerij voor de professionele markt waarderen onze klanten onze manier van meedenken en noemen ons daarin onderscheidend. Wij verplaatsen ons namelijk dagelijks in de behoefte van onze klanten en spelen daar direct op in. Want als geen ander weten wij dat de productpresentatie bijzonder belangrijk is voor het succes van uw verkoop.

Uitgekiende presentatie

Bij onze waterplanten en aquariumplanten vertaalt zich dat niet alleen in een perfecte kwaliteit planten, maar ook in de manier waarop we deze verpakken en etiketteren. Wij zorgen ervoor dat het complete plaatje klopt en dat het de consument direct aanspreekt. Precies om deze reden helpen wij onze klanten bij het zo optimaal mogelijk presenteren van onze waterplanten met verkooptafels en presentatiemateriaal in verschillende uitvoeringen en meerdere talen.

Heeft u hulp nodig of zelf een goed idee over productpresentatie? Laat het ons weten. Wij komen graag eens bij u langs.

Betere waterplanten door optimaal proces

Door continue te investeren en te innoveren in onze kassen en ons kweekproces, leveren wij de sterkste en mooiste waterplanten van de hoogste kwaliteit. Door onze processen en aandacht hebben onze planten sterkere wortels, zijn de bladeren extreem kleurecht en geven de planten meer bloemen.

Bent u benieuwd naar hoe wij te werk gaan? Neem contact met ons op voor een afspraak in onze kassen.

Natuurlijk vijveronderhoud

Behalve waterplanten en aquariumplanten leveren wij ook onderhoudsmiddelen op natuurlijke basis voor helder water en gezonde planten.

Makkelijk waterplanten en aquariumplanten bestellen

Om het onze professionele klanten nóg makkelijker te maken, zorgen we ervoor dat het bestelproces zo optimaal mogelijk op het proces van u als klant afgestemd is. Daarom zijn wij constant op zoek naar de beste methode voor u, want hoe makkelijk het voor u is, hoe beter.

Bent u benieuwd hoe wij op uw proces kunnen afstemmen? Vertel ons uw voorkeur en wij gaan voor u aan de slag.

MPS-GAP certificaat

Het MPS-GAP-certificaat is voor u als retail-klant een belangrijk keurmerk. Met deze jaarlijkse audit tonen wij aan dat wij voldoen aan de eisen voor traceerbaarheid, milieu, veiligheid en hygiëne, waarbij mens, milieu en kwaliteit centraal staan. Het MPS-GAP-certificaat maakt deel uit van MPS-Florimark Production, hét label voor duurzaamheid.

MPS

Lees meer over MPS-GAP.