Waterplanten voor groothandel en exporteur

Alles voor de succesvolle verkoop van waterplanten in binnen- of buitenland

Om u als groothandel of exporteur van waterplanten zoveel mogelijk te ondersteunen, bieden wij u verschillende verkoopconcepten. Hierin komen mooie en sterke planten, efficiënte logistiek en verkoopsucces soepel bij elkaar

Mixkarren

Met een mixkar zet uw klant direct een representatieve CC-kar gevuld met waterplanten, drijfplanten en/of zuurstofplanten op de winkelvloer. U kunt kiezen uit standaard mixkarren per productgroep, per maand of volledig naar uw eigen wensen. Met een topbord in het Nederlands, Duits, Engels of Frans erop zien uw klanten in één oogopslag wat u aanbiedt.
Mixkar

Mixkar per productgroep

Bij ons kunt u complete CC-karren gevuld met waterplanten afroepen. Dit kan variëren van een assortiment uit één productgroep (bijv. potmaat P9) tot gecombineerde productgroepen en potmaten. U hoeft niet zelf te kiezen uit ons uitgebreide assortiment. Wij kiezen de mooiste soorten voor u uit. Heeft u speciale wensen? Ook daar werken wij graag aan mee!

Mixkar met terrasvijvers

De terrasvijver is dé oplossing voor in de tuin, op het terras of het balkon. Ons uitgebreide assortiment terrasvijvers met mixmanden, afgewerkt met een aantal drijfplanten geeft de consument 4 tot 6 maanden vijverplezier. Met een mixkar gevuld met verschillende soorten terrasvijvers en mixmanden biedt u voor iedereen een geschikte keuze.

Mixkar per maand

Om u het hele seizoen een afwisselend aanbod te bieden, kunnen wij u per periode van het seizoen waterplanten in oplopende potmaten leveren. Met kleine potten en bekers in het begin van het seizoen tot grotere manden, waterlelies en terrasvijvers later in het seizoen.

Mixkar op maat

Omdat wij graag met onze klanten meedenken kunt u natuurlijk ook mixkarren op maat bestellen. Hiermee krijgt u een gevarieerd assortiment van planten op één kar die u direct op de winkelvloer kunt zetten.

Lagenactie

Bestel 1 of meer lagen gevuld met 1 plantsoort of potmaat en profiteer van een lagere inkoopprijs. Bel of mail ons voor de mogelijkheden.

Vijvervaasjes assortiment

Vijvervazen

Ons brede scala vijvervazen brengt de gezelligheid van de vijver naar binnen. De diverse glazen weckpotten en vaasjes met of zonder kurk bevatten mosbollen, drijfplanten of aquariumplanten. Behalve een keuze uit planten is er ook een variëteit aan bodemgrind in verschillende kleuren.

Aquariumplanten in transparante beker ​

Onze ruime keuze aquariumplanten in transparante bekers is makkelijk vervoerd en gepresenteerd. De bekers zijn gevuld met water en voorzien van een deksel, waardoor zij de winkelier een hoop moeite besparen. Zo is er nauwelijks productderving, is er geen onderhoud aan meubilair nodig en pakt de consument een aquariumplant naar keuze zonder hulp van winkelmedewerkers.

In deze transparante bekers wordt een aquariumplant een impulsaankoop.

Bekers Mix Aquariumplanten en Drijfplanten

Waterlelies

  • 1 waterlelie
  • Keuze uit meerdere soorten

Waterplanten in mixmand en drijfring

  • 3 waterplanten
  • Vaste keuze

Waterplanten

  • 2 waterplanten
  • Keuze uit meerdere samenstellingen

Waterplanten in terrasvijver

  • 3 moerasplanten
  • Vaste keuze
  • 1 kunststof terrasvijver 40 cm
  • Verkrijgbaar in meerdere kleuren