Optimale presentatie van waterplanten

Verkooptafels voor tuincentrum, bouwmarkt en vijverspeciaalzaak

Laat waterplanten in uw tuincentrum, bouwmarkt of vijverspeciaalzaak opvallen met onze speciale verkooptafels. Voor de succesvolle verkoop van waterplanten zijn onze verkooptafels de meest gebruikte presentatiemiddelen. Wij bieden u deze tafels in diverse maten en met een gevarieerd assortiment aan verse waterplanten. Om het u makkelijk te maken ontvangt u van ons een tafelindeling en kunt u kiezen uit presentatiemateriaal in verschillende talen.

Wij adviseren u over gangbare soorten en potmaten per seizoen en helpen u om de waterplanten op de verkooptafel netjes en vers te houden.

Geoptimaliseerde tafelindeling

Afhankelijk van het beschikbare assortiment, seizoen, beschikbare ruimte op uw winkelvloer en uw eigen wensen helpen wij u met geoptimaliseerde tafelindelingen. Op een aantrekkelijke manier biedt u uw klanten daarmee een breed assortiment verse waterplanten.

Optionele toebehoren bij verkooptafels

Presentatie is alles. Daarom bieden wij middelen om uw verkooptafels van waterplanten te verfraaien, stijlvol op te laten vallen, maar ook om de consument te informeren.

Topborden en zijbanners

Wij bieden makkelijk losneembare banners en topborden die u naar keuze kunt combineren. Bij de topborden kunt u kiezen uit de volgende varianten:

  • Waterplanten
  • Zuurstofplanten
  • Inheemse planten
  • In het Nederlands, Engels, Duits en Frans of andere gewenste taal

Kaarten met prijsinformatie

Al onze etiketten zijn voorzien van een prijscode. Hiervoor bieden wij voorbedrukte prijskaarten met de adviesverkoopprijs die u moeiteloos in het topbord schuift.

Informatiekaarten op A4-formaat

Deze zijn speciaal bedoeld om de consument te informeren over de functie en het onderhoud van bepaalde soorten waterplanten. Gebruik hiervoor uw eigen kaarthouders.

Koppresentaties

De kopse kant van een verkooptafel is bij uitstek een plek om planten onder de aandacht te brengen. Hiervoor bieden wij een speciaal programma waarmee u iedere twee weken nieuwe planten ontvangt.

Compacte palletpresentaties

Met ons assortiment palletpresentaties maakt u in een handomdraai een compacte blikvanger. De palletpresentatie bevat een waterdichte bodemplaat, een design rand en een kruisdisplay inclusief standaard. Door zelf twee of drie europallets toe te voegen ontstaat er een fraai presentatie-eiland.

Schappenplan Natuurlijk Moerings

Met een schappenplan voor Natuurlijk Moerings waterverbeteraars en vijvertoebehoren helpen wij u met een logisch opgebouwd winkelschap voor elke vijverliefhebber. Wij bieden u POS-materiaal in verschillende talen, en met of zonder schapstoppers met informatie per product. Gericht op uw doelgroep kunt u kiezen uit drie verschillende indelingen.