Voor de aquarium­speciaalzaak

Compleet assortiment van de mooiste aquariumplanten

Ons bijzonder grote assortiment aquariumplanten vormt de aankleding van ieder aquarium en is leverbaar in verschillende verpakkingen. Daarnaast ondersteunen wij u met uiteenlopende presentatiemiddelen voor de ultieme beleving in uw winkel.

Aquariumplanten in verschillende verpakkingen

U kunt kiezen voor aquariumplanten in een kunststof potje met steen, terracottapotje, beker, cup, assortimentsbakje of los als een bosje. Maar wij bieden u ook decoratieve vijvervaasjes met één of meer aquariumplanten of mosbollen. Echte eye-catchers zijn onze aquariumplanten gekweekt op een bijzondere ondergrond, zoals hout, lavasteen of kokosnoot. Tevens bieden wij u een prachtig assortiment in-vitro-cups speciaal voor aquascaping.

Aquarium specialist planten

U vindt ons complete assortiment aquariumplanten op Aquariumtrends Planten

Roosters

Zet u de waterplanten nog steeds in het grind, of bent u toe aan een onderhoudsvriendelijker alternatief? Overweeg dan eens onze speciale aquariumplantenroosters. De roosters maken het bijzonder makkelijk om aquariumplanten te plaatsen en weg te nemen, zonder dwarrelend grind. Ook het schoonmaken van het aquarium wordt met roosters een fluitje van een cent.

Rooster voor Aquariumplanten

Kopstelling

Maak van aquariumplanten een impulsaankoop met een kopstelling. Gevuld met bekers en voorzien van POS-materiaal trekt een kopstelling positieve aandacht. Vraag ons naar de verschillende mogelijkheden.

Kopstelling

Aquariumplanten in transparante beker

Onze ruime keuze aquariumplanten in transparante bekers biedt u een makkelijke en aantrekkelijke presentatie. De bekers zijn gevuld met water en voorzien van een deksel, waardoor u er nauwelijks werk aan heeft. Dit resulteert in minimale productverliezen, vereist geen extra onderhoud aan meubilair, en stelt de consument in staat om zelfstandig een aquariumplant te kiezen, zonder tussenkomst van uw personeel.

Aquariumplanten