Hoveniers

Beplantingsplannen

Wilt u als hovenier een vijver ontwerpen en aanleggen? Wij helpen u graag. Stuur de oppervlaktekening en zone-indeling van uw vijverontwerp naar ons toe. Dan helpen wij u met een gedetailleerd beplantingsplan met waterplanten voor alle gewenste zones. Zo creëren wij samen met u een oogstrelende vijver met afwisselende bladvormen en bloemkleuren op basis van de klantwens. Het resultaat is een heldere vijver die harmonieus in de tuin opgaat en een uiterst tevreden klant.

Kant-en-klare kisten of manden gevuld met waterplanten

Met een kant-en-klare veenmankist of grote ronde vijvermand gevuld met waterplanten zet u in één keer een groep waterplanten op de vijverbodem. De kisten (60 x 40cm) en manden (40cm doorsnede) besparen u veel handelingen, terwijl de planten door het totale gewicht stabiel in de vijver staan. De aangebrachte vijveraarde is geoptimaliseerd voor de plantsoort.

Hovenier tray waterplanten
Hovenier 1

Natuurlijk vijversubstraat

In het assortiment van Natuurlijk Moerings vindt u vier verschillende soorten vijversubstraat voor sterke planten en een biologisch evenwicht: Bio Korrel, Vijveraarde, Filterlava en Waterlelie Aarde. Deze bodemverbeteraars zijn leverbaar in zakken van 7,5 en 15 en 40 liter of in Big Bags.

Natuurlijk Moerings Vijversubstraat Big Bag

Vijverwater in topconditie met Natuurlijk Moerings

Natuurlijk Moerings is een productlijn met verschillende natuurlijke producten voor een goede plantengroei en een uitstekende waterkwaliteit, waardoor algengroei kan worden voorkomen. Deze

waterverbeteraars zorgen namelijk voor een perfect biologisch evenwicht, helder vijverwater, sterke waterplanten en een gezond leefklimaat voor vissen.

Voor een goede kwaliteit vijverwater zijn drie waardes cruciaal: de zuurgraad (pH), de hardheid (GH) en de carbonaathardheid (KH). Deze kunt u eenvoudig testen met onze testset. Vul de gemeten waardes in de handige online tool in en volg het advies waarmee u de waterkwaliteit verbetert.

Bekijk het complete assortiment waterverbeteraars en vijversubstraat op pondtrends.nl