Terrasvijvers

Terrasvijver voor sfeer op terras of balkon

Met een terrasvijver creëert de consument een minivijver op het balkon of terras. Terrasvijvers zijn potten, teilen, bakken of schalen met daarin een kant en klare mixmand met verschillende waterplanten.

De terrasvijver is dé oplossing voor vijverliefhebbers met weinig ruimte. Een terrasvijver is een mini-biotoop voor in de tuin, op het terras of het balkon. Ons uitgebreide assortiment mixmanden, afgewerkt met een aantal drijfplanten geeft de consument 4 tot 6 maanden vijverplezier. Leverbaar in verschillende stijlen en materialen, van klassiek tot modern.

Aquariumplanten

Vijvervazen

Ons brede scala vijvervazen brengt de gezelligheid van de vijver naar binnen. De diverse glazen weckpotten en vaasjes met of zonder kurk bevatten mosbollen, drijfplanten of aquariumplanten. Behalve een keuze uit planten is er ook een variëteit aan bodemgrind in verschillende kleuren.

Wilt u meer informatie over ons ruime assortiment terrasvijvers? Bel of mail ons gerust.

Oeverplanten in terracottapot

Door een speciaal procedé laten we de splinternieuwe terracottapotten er verouderd uitzien. Alsof deze al jaren buiten staat. Dit concept is razend populair en leverbaar met een keuze uit tientallen oeverplanten.

Om u een idee te geven wat er mogelijk is. Kijkt u eens naar deze terrasvijvers.

Terrasvijvers Terra Cotta