Ronald Moerings Foundation

Ronald Moerings Foundation logo

Steun aan het Antoni van Leeuwenhoek

Een uitzending van het tv-programma Knevel & Van den Brink maakte ooit een diepe indruk op Ronald Moerings. In de uitzending werd aandacht besteed aan het Antoni van Leeuwenhoek in Amsterdam. Dit is hét in kanker gespecialiseerde ziekenhuis en onderzoeksinstituut in Nederland. De daadkrachtige Ronald maakte direct een afspraak met de Antoni van Leeuwenhoek foundation om hen te ondersteunen.

Ambitie

Samen met enkele andere ondernemers besloot hij in 2014 een jaarlijkse bijdrage aan het Antoni van Leeuwenhoek te leveren, zodat er een behandeling op maat kan komen voor iedere, individuele kankerpatiënt. Door elke deelnemende ondernemer jaarlijks een ander bedrijf te overtuigen om mee te doen wilde hij de groep laten groeien. Na het onverwachte overlijden van Ronald heeft de groep besloten om dit belangrijke initiatief voort te zetten, waarna zij ook zijn naam aan dit fonds verbonden.

Wilt u dit initiatief ook steunen, waardoor het Antoni van Leeuwenhoek hun ambitie waar kan maken? Kijk dan op Ronald Moerings Foundation