Waterplantenkwekerij R.Moerings B.V.

Ronald Moerings Foundation

Na het zien van een uitzending van het tv-programma Knevel & V.d. Brink waarin het Antoni van Leeuwenhoek te gast was, was Ronald geïnteresseerd en maakte direct een afspraak met de Antoni van Leeuwenhoek foundation.

Op zijn initiatief is hij met een paar ondernemers in 2014 gestart een jaarlijkse bijdrage aan het onderzoek in het Antoni van Leeuwenhoek/ Nederlands Kanker Instituut te leveren.

Ronald had voor ogen om de club steeds groter te maken door elke deelnemende ondernemers jaarlijks een bedrijf te overtuigen om mee te gaan doen en op deze manier de groep te laten groeien.

Na het onverwachte overlijden van Ronald heeft de groep besloten dat het heel belangrijk is dat zijn initiatief wordt voortgezet en mede daarom hebben zij zijn naam verbonden aan deze groep.

Wilt u meer informatie over o.a. de leden, acties en het verhaal achter de Ronald Moerings Foundation? Kijk eens op Ronald Moerings Foundation

Waarom Antoni van Leeuwenhoek?

De deelnemers van de Ronald Moerings foundation willen bijdragen aan de ambitie van dit topinstituut: een behandeling op maat voor iedere, individuele kankerpatiënt. Inmiddels heeft het Antoni van Leeuwenhoek de kennis en techniek in huis voor behandelingen die de specifieke tumor van elke individuele patiënt bestrijden. Nu kan dit op kleine schaal, maar het is de bedoeling dat er voor iedere patiënt een persoonlijke behandeling komt “kankertherapie op maat” . Om dit te realiseren, moet snel meer onderzoek gedaan worden.

Wil je meer weten en/of eventueel meegaan om met eigen ogen te zien waar de bijdragen terecht komen?

Bel of stuur een e-mail naar Jennifer Veldt. tel +31 (0)75 64 76 413 or jennifer.veldt@floramedia.com

 

 

170609-logo Ronald Moerings Foundation -DEF-01-CMYK
_DSC7661
2
UA-156949826-1